Copyright

Kártyavető sorselemző tanfolyam


 

Kedves leendő kolléga!

A kártyavetés-sorselemzés tanfolyamunk az OWAAC szabályok szerinti képzés, és OWAAC tanúsítványt ad (tehát mindenkinek szüksége lesz a kártyarajzolási tapasztalatokra is).
A képzés elsősorban távoktatásban működik, a jelentkezők a többiektől függetlenül, saját időzítésükben kezdhetik el és végezhetik a tanfolyamot. 

A tanfolyam elkezdésének feltételei:

1. önéletrajz, motivációs levél és a választott név elküldése a joslat@ciganykartya.hu címre (egyeztetés szükséges a folyamatban lévő képzések miatt)

2. a titoktartási nyilatkozat választott névnek megfelelő kitöltése, aláírása és elküldése
(letölthető a http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya/tanfolyam/nyilatkozat.doc helyről is. A szöveget két példányban kitöltve, aláírva kérjük. Az egyiket levélben az alábbi címre: Válasz Stúdió, 6721 Szeged, Gál u. 2-4. a másik példányt pedig e-mailben.)

3. az első havi tanfolyami díj befizetése
(A tanfolyami havi 15.000 Forint, normál tempóban haladva az anyag négy hónap alatt mélységében is elsajátítható. Az összeget a Válasz Stúdió bankszámlaszámára kell befizetni "cigánykártya tanfolyam x. részlet, Y hallgató " közleménnyel: CIB Bank, számlaszám: 10702040-69732458-51100005)

A távoktatás mellett személyes találkozásokra is szükség van. Távoktatásos formában az alapokat és az írásos sorselemzést tanítjuk, a személyes alkalmakkor pedig a szóbeli jóslást.

A kártyák megrajzolásánál nem a szépség a lényeg, hanem az, hogy mindegyik lap mintázatáról, rajzolatáról legyen saját élményetek. Ahogy a kezetek megtapasztalja, melyik képen mi minden van jelen, úgy a lelketek is rááll a jelentések különféle szintjeire. A kivetéseket és elemzéseket is gyakoroljuk egyénileg, így a közös foglalkozásokon a szóbeli összeolvasással és az értelmezéssel foglalkozunk.

A tanfolyami leckéket minden esetben e-mailben küldjük, így a képzés során minden hallgató végig a saját ritmusában haladhat. Amint az egyik leckét elküldted, másnap kapod a következőt.

A tanterv szerint a tanfolyam alapképzés része négy hónapig tart (35 lecke, 120 nap, 3-4 naponta újabb lecke), de az időtartam attól függ, hogyan haladsz az anyaggal. Ha lassabban végzed, a plusz hónapokat is fizetned kell. Ha igyekszel, hónapokat takaríthatsz meg. A személyes képzési alkalmak a 10. leckét követően lesznek.

A vizsgabiztos független OWAAC szakértő. A tanfolyam árában benne foglaltatik a vizsgadíj és a vizsgát követő két hónapos gyakorlati idő alatti szupervízió (10 valódi sorselemzés megbeszélése).

Szeretettel várlak a többi kolléga nevében is:

Mirabella
a képzés szupervizora

 

   
Ugrás a www.ciganykartya.hu kezdőlapjára