Copyright

Gabi

Gabi: Álom a valóságban, valóság az álomban...


A mai rohanó világban, ahol az emberek oly kevéssé figyelnek egymásra, szükség van mindig valami biztonságra, jelre, üzenetre, mely az életünket segítheti.
Ha figyeljük az álmainkat, nemcsak a gondolataink és érzéseink gazdagodik egy olyan élménnyel, mely más síkon történik, hanem olyan történéseknek lehetünk tanúi és részesei, mely időnként mesebeli, hihetetlen, ijesztő vagy akár démoni is lehet. Egy biztos, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az alábbi történet részvevője tanácsot kért tőlem, illetve nem is tanácsot, csak elmesélte az egyik álmát. Tudja, hogy kártyavetéssel foglalkozom, hogy a lapok üzenete által segítséget nyújtok, ezért abban bízott a kártya az álmára is választ adhat.

Az álom nem volt hosszú. Az idős asszony 7 hónappal ezelőtt veszítette el a férjét 60 év házasság után. Nehezen viseli az egyedüllétet, de a gyermekei szinte naponta látogatják.

Az álom mindössze annyi volt, hogy a férje újra ott feküdt mellette, és az asszony iszonyatos kiabálásban tört ki, segítségért kiabált.
Az elhunyt férj régi botja (ami a szobában a szekrény mellé volt támasztva), kampójánál fogva kidőlt a padlóra. Nem lehetett véletlen, mert nem az alsó végénél csúszott ki, hanem kampójával előre, még a helyzete sem adott erre magyarázatot.

Az asszony kérdése az volt, miért kiabálhatott éjjel, és valójában mitől dőlt el a bot?

Kicsit bajban voltam, mert nem vagyok álomjós, de a kivetés, a kártya megmutathatja az okot. Valójában én magam is kíváncsi voltam arra, hogy álomfejtés esetén, ahol más dimenzióban zajlanak a dolgok, mit felel a cigánykártya?

A kivetés típusa: Végső Válasz
Álomra irányuló kérdésnél ez a legmegfelelőbb.
Kérdés lapja: Bölcs öreg

 

           
1: A múlt
2: A múlt
3: A múlt

 

 

 

 

 

4: A jelen
5: A jelen


A kérdező
lapja
 
A kérdés
lapja
6: Okok,
megoldások
7: Okok,
megoldások
           
8: A jövő
9: A jövő
10: A jövő
     
     
 
11: A Végső
Válasz
 


A kivetési helyek jelentése:

1, 2 és 3: mi volt eddig a kérdéssel kapcsolatban
4 és 5: a jelenlegi helyzet a kérdező oldaláról (szándékok, cselekedetek, motivációk)
6 és 7: a kérdés oldala (okok és/vagy megoldások)
8, 9 és 10: ez várható a jövőben a kérdéssel kapcsolatban
11: a kivetés záróakkordja, a Végső Válasz, ez lesz a végső eredménye annak,
amire a választ keresed (csak a legvégén nézd meg!)
 


A kivetés értelmén érdemes elgondolkodnotok. Nézegessétek meg a lapokat, rajtuk a rajzok kisebb elemeit is, tanulmányozzátok a kivetési helyek jelentését, aztán hagyjátok hatni magatokra az összképet, a kivetés egységét. Vajon mit olvastok ki a kártya üzenetéből?

Az általam készített elemzést a következő oldalon találjátok:-)