Zina

Zina

   

 

„Az élet szép, csak tudni kell élni!

 

A Zina név rózsát jelent, ami ősi jelkép, a lélek szimbóluma. Már kislány koromban vonzott az ég látványa, a felhők, a bolygók, a láthatatlan világ, a szellemek. Éreztem, hogy vigyáz rám személyes őrangyalom. Érdekelt a jövőm, lesz-e férjem, gyermekem, fiam vagy lányom születik majd? A kíváncsiság ösztönző erő, mely előbbre visz, titkokat tár fel, és a kulcs, oly sokféle lehet! Egyszerű jóslás technikával szempillával, virágszirommal jósoltunk a barátnőimmel.

Később kártyából fürkésztem a jövőt, az ingával, az asztrológiával, számmisztikával is megismerkedtem. Megtanultam, hogy sorsunk személyiségünkben, a gondolkodásunkban van. Gyermekkori vágyaink még mindig bennünk élnek, az egyéniség örök, mégis az életet nem elszenvedni és túlélni kell, hanem lehet tudatosan megélni, irányítani is.

Az emberekkel való foglalkozás, tanácsadás nagy felelősséggel jár, mégis szívesen teszem. Mindenki életében vannak nehezebb időszakok, hogy az ember nem látja a kiutat, tanácstalan. Ezt a negatív állapotot nem szabad fenntartani, hiszen pont azokat a dolgokat vonzzuk magunkhoz, amelyektől tartunk.

Nem ígérhetem, hogy csupa kellemes dolgot fog tőlem hallani a kérdező. Jó esetben egy egészen más szemszögből világítom meg a problémát, ami segít átértékelni, máshogyan látni a történéseket. Néha bizony fel kell hívni a kérdező figyelmét, ha a kártyából látom, hogy éppen rossz felé tart az életútja. Ilyenkor javaslatot teszek a megoldásra, hogyan változtathatja meg a környezetét, életét. Miről kellene máshogyan gondolnia, hogy könnyebb legyen az élet terhét cipelni.

Érdekelnek az emberi sorsok, szeretem a lelkeket, igyekszem mindenkiben megtalálni a jót. Jósnői munkámban is a segítség motivál, hogy aki hozzám fordul útmutatást kapjon cserébe. Ehhez hívom segítségül a csodálatos cigánykártyát. Az én feladatom annyi, hogy megértsem az üzenetét, majd érthetően és építő jelleggel átadjam azt a kérdezőnek, felnyissam a szemeit az élet buktatóira, bíztatást adjak a változtatásra. Ez nem boszorkányság, tanulható, de mégis nagy emberismeretet és élettapasztalatot igényel.


Szeretettel várom kérdésedet!

 

   
   


Zina

   
   

 

   
   


KÁRTYAVETÉS ÉS JÓSLÁS NÁLAM:


Személyes jóslással is foglalkozom, melyhez találkoznunk kell.
Az időpont és a helyszín egyeztetéséhez e-mail címeden kívül kérlek, 
add meg a telefonszámodat is.


Elérhetőségem:
e-mail: zina_@freemail.hu

 

   
         
   
UGRÁS AZ ÍRÁSOS JÓSLAT KÉRÉSHEZ
   
   
UGRÁS A KEZDŐLAPRA
   
   
UGRÁS AZ 56 LAPOS CIGÁNYKÁRTYÁHOZ