Copyright

A kártya válasza és Kata elemzése
egy elveszett szerelemről
Végső Válasz kivetéssel

 

 

Bemutatkozás:
Nagyon jó kapcsolatom volt egy darabig, csak jöttek a gondok, és én kiprovokáltam a szakítást... Kristóf azt mondta, hogy kiöltem a szerelmet... Nekem még ő sokat jelent a mai napig is. Néha beszélünk, de csak röviden telefonon. A kapcsolatról soha. Hiányzik.

 
Alida választott lapja:
 
Alida kérdése: Szeretném tudni, hogy leszünk még mi egy pár?? Vagy maradunk barátok? Nem tudom, hogy jó lapot választottam-e, rád bízom.
 
Az Alidát jelzőlap:
 

Kirakás: Végső Válasz kivetés

 
A kártya válasza a kérdésre:
           

 

 

 

 

 

           
     
     

 

A jósnő elemzése:

Kedves Alida!
A lapválasztás nem találós kérdés, így egészen biztosan jó lapot választottál, ha úgy ítélted meg, hogy a kérdéshez való.
A legfelső sor a múltnak azon problémáira világít rá, amely rányomta a bélyegét a kapcsolatotokra. A lapok szerint ti nem éltetek együtt, de ettől eltekintve sokat voltatok egymás társaságában. Ez a férfi majdhogynem a tenyerén hordozott téged, de valami miatt nem tudtátok ezt a kapcsolatot felvállalni. Sajnos ez eléggé rányomta a bélyegét arra, hogy mindkét fél számára egy időben, s ugyanolyan mélységig hatoljanak az érzelmek.
A jelen lapjai pontosan azt mutatják, amit elmondtál: megvan a baráti viszony köztetek, de ennél több nem. Ő már kilépett ebből a kapcsolatból. Sikerült elraktároznia magában a megfelelő helyre, pozitív, szép emlékekkel. Nem szeretne tovább küzdeni veled. Elfáradt, és mint a jövő lapjai is erősítik, nem fog ez megváltozni.
Az okok és megoldások lapjai azt jelzik, nem egy időben estetek szerelembe. Ő lelkileg kötődött, te pedig a külsőségekben, s éppen ezért rengeteg lelki harcot provokáltál. És a legtöbbjét indokolatlanul. Ha a többi lap a kapcsolatotokról szól, ez a két lap szóljon rólad. Megtanulhatod, hogy semmi nem örök. Mindent el lehet veszíteni, és te mindent kijátszottál, hogy ezt a férfit elveszítsd. És most nincs visszaút. Talán ez a pofon számodra, az ébresztő! Hiúságodnak feláldoztad ezt a kapcsolatot. Legközelebb hamarabb fékezel, mielőtt ugyanebbe a csapdába beleesnél.
A jövő lapjai mutatják, hogy teljesen új alapokra helyeződik a kapcsolatotok, csak először meg kell neki is ezt gyászolni, mert tényleg szeretett és nem így képzelte. Segíteni fog majd neked is, hogy fel tudd dolgozni. A Végső válasz lapja is azt jelzi, hogy nem lesztek újra egy pár. Meg kell tanulnod elengedni. Valószínűleg nem ez az egyetlen személy, dolog, amitől életed folyamán oly nehezen szakadsz el. Meg kell tanulnod mindent a helyén és idején kezelni, s ebben fog ő segíteni neked. Fog tudni kezelni, hiszen jól ismer.
Ne érezd magad hibásnak, ne tedd magad felelőssé. Ennek így kellett történnie, hogy megéld a jelenlegi állapotot és miután ebből kiléptél, máris egy magasabb szinten járj.
Nagyon sok erőt kívánok mindehhez!

Szeretettel: Kata
 
Az elemzést Kata készítette 5500 Forintért.
 

Alida visszajelzése:
Kedves Kata!
Nagyon keményen írtad meg az igazságot, de azt hiszem, értem miért. Köszönöm, hogy nem azzal törődtél, örömöt vagy bánatot okozol-e, hanem azzal, hogy segíts elfogadni, ami történni fog. Olyan dolgokkal szembesítettél, amikkel még senki - és mégis érzem, igazak a szavaid, nem hazudik a kártya. Tényleg a féltékenységemmel és a türelmetlenségemmel öltem meg a szerelmét, azt akartam, hogy csak az enyém legyen, és ezzel végképp elüldöztem őt. Remélem, egy barátot még nyerek hosszútávon.
Köszönettel és minden tiszteletemmel:
Alida