Copyright

A kártya válasza és Klára elemzése
egy kapcsolatról
Szerelmi szálak kivetéssel

 

 

Bemutatkozás:
Fél éve vagyok együtt a párommal, nagyon jól érzem magam vele, de keveset beszélünk a kapcsolatunk jövőjéről. Kicsit tartok tőle, hogy szóba hozzam a házasság témát, mert nem akarom elriasztani a páromat, de reménykedem is benne, hogy velem szeretne élni. A szülei szeretnek, de ez nem biztos, hogy előny.

 
Korina választott lapja:
 
Korina kérdése: Mit mond a kártya a kapcsolatunk tartósságáról, össze fogunk-e házasodni?
 
A Korinát és a párját jelző lapok:
 

Kirakás: Szerelmi szálak kivetés

 
A kártya válasza a kérdésre:
     
     
 

 

A jósnő elemzése:

Kedves Korina!
Ez a kivetés mindkettőtök oldaláról megmutatja azokat a dolgokat, amik eltávolíthatnak titeket a házasságtól, és azokat is, amik a házasság felé mozdíthatnak benneteket, de a legnagyobb előnye az, hogy megmutatja, mit tehettek annak érdekében, hogy egymás férje és felesége legyetek.
A te részedről olyan testi vagy lelki problémát jeleznek a lapok, amely egy másik férfi segítségével gyógyul meg, és ami hátráltat vagy elbizonytalanít téged, sőt, időlegesen el is távolít a párodtól. Az ő oldalán egy nagy örömöt követő veszteségérzés hat hasonlóan, mert a megvilágítja számára a siker túlsó oldalát is, és ez által felismeri milyen a veszteség a nyertes szemszögéből és milyen a győzelem a vesztes nézőpontjából. Az a társaság, amelyben a párod jelenleg mozog, szintén a megházasodás ellenében befolyásolja. A társaság nem a családját, rokonait jelenti, sokkal inkább azokat a felszínesebb barátokat, ismerősöket, akikkel mindennapi beszélő viszonyban van.
Téged a házasságotok felé mozdít az a belső lelki változás, az a megújulás, aminek köszönhetően képessé váltál meglátni az egyedülállóság rabságát és a házasság szabadságát. Kevesen képesek ennek felismerésére, de számodra egy fordulat eredményeként világossá vált, hogy az igazi előrehaladás és fejlődés csak egy komoly kapcsolatban lehetséges, mert az egyedüllét korlátjai közül csupán egy másik ember segítségével léphetsz ki.
Párodnál az látható, hogy olyan csorba esett a hiúságán, ami elszomorítja, és ez a szomorúság és belső fájdalom, amelyben nálad megértésre, együttérzésre vigaszra lelhet. Azért lendíti ez őt a kapcsolatotok elmélyítése irányába, mert a te segítségeddel látja meg, hogy az ő szomorúsága és csalódottsága elsősorban egy félreértés miatt keletkezett, és a félreértés tisztázásával orvosolható. Az a tapasztalás, hogy veled együtt könnyebben oldja meg a saját nehézségeit, elkötelezettebbé teszi őt.
A legfontosabb azonban, hogy mit tehettek a szerelmetek elmélyítése és gazdagítása érdekében: Neked a kommunikációra kell helyezned a hangsúlyt, méghozzá úgy, hogy azon a bizalmas módon kezdesz beszélni a pároddal, ahogy a téged segítő férfival megosztottad az érzéseidet. Az érzelmeid feltárása és a téged foglalkoztató kérdések megfogalmazása az első és legfontosabb lépés, amit a párod felé tenned kell. Ez abban is segít majd, hogy a féltékenység érzése helyére kerüljön kettőtök viszonyában, hiszen ahogy te kimutatod a bizalmadat és bevonod őt az életed történéseibe, úgy ő is közeledik feléd.
Azért is fontos ez, mert az ő oldalán az első tennivaló a fenyegetettség érzésének átalakítása. Amíg te elhallgatsz dolgokat, addig ő valamilyen homályos veszélyt érez, ha azonban kinyílsz, azzal ő is átkerül a túlsó partra, és megélheti, milyen, amikor hazatalál, amikor egy egységként, egy párként léteztek. Ha engeded, akkor képes lesz együtt örülni veled, és a közös öröm mindkettőtöket elvezet ahhoz, hogy az egyéni szempontok helyett a kettőtök dolgai kerüljenek előtérbe.

Klára

 
Az elemzést Klára készítette 6000 Forintért.
 
Korina visszajelzése:
Kedves Klára!
Köszönöm a segítséget. Összeszedtem magam és végre elmondtam neki mi bánt, hogy sosem beszél a jövőnkről. Erre kiderült, ő nagyon féltékeny nőgyógyászomra, nem tudta, miért járok hozzá olyan gyakran, és mindenféle rossz gondolatai voltak, és nagyon haragudott. Gyanakodott nemi betegségre, arra, hogy más partnerem is van, és neki vannak gondjai. Megbeszéltük a kezelés okát, el is jött velem a következő alkalomra, a doki elmondta, a cisztámat új módszerrel kezelik, mert így kevésbé fenyeget a terméketlenség veszélye. Barátom hazafelé menet végre kibökte, volt egy nagy szerelme, akiről addig azért nem szólt, mert nagyon szégyellte, hogy az a lány megcsalta őt. Akkor a barátai segítettek neki talpra állni, és még mindig nagyon féltik az újabb csalódástól és ezért velem kapcsolatban is óvatosságra intették, meg azt mondták, ha nem megy mélyen bele, akkor könnyebben kiléphet. A mamája nem tudott erről, ő csak simán örült nekem, de a párom próbálta megfogadni a barátai tanácsát, pedig hülyeségnek tartotta, mert nagyon szeret engem. Kicsit megzavarta, hogy én nem beszélek arról, mit szeretnék és hogyan, és ebből, meg a nőgyógyászból azt gondolta, hogy nem is gondolom olyan komolyan, ahogy ő szeretné. Jó, hogy meglátta a dokimat, mert mint kiderült, még rá is féltékeny volt, pedig ő tényleg nagyon jó ember és sokat segít nekem, de nem valami vonzó férfi: elmúlt ötven éves, eléggé kopasz és ráadásul pocakos is, de persze a párom ezt eddig nem tudta róla. Azóta nyíltak és őszinték vagyunk, és ez nagyon jó, mert azt is meg tudtuk beszélni, hogy milyen eljegyzést szeretnénk, milyen otthont a három gyereknek, és sokkal oldottabbak, vidámabbak vagyunk egymással.
Korina
 

UGRÁS A JÓSLAT KÉRÉSHEZ

UGRÁS A KEZDŐLAPRA

UGRÁS A JÓSNŐK OLDALÁRA

UGRÁS A KIVETÉSI MINTÁKHOZ

UGRÁS AZ 56 LAPOS CIGÁNYKÁRTYÁHOZ