Copyright

A kártya válasza és Irén elemzése
a gyermekvállalásról
Orsós Rozi kedvenc kirakásával

 

 

Bemutatkozás:
Livi vagyok, harmincegy éves, tehát eléggé benne a korban, és a gyerekvállaláson gondolkodom. Szeretném megtudni, mit mond erről a kártya, lesz-e a barátomtól gyerekem, hogyan alakul a családi életünk? Másfél éve vagyunk együtt, Péter nagyon megbízható, azt mondja, és én is érzem rajta, hogy örülne, ha babánk lenne. Szeret engem, mégis kicsit bizonytalan vagyok.

 
Livi választott lapja:
 
Livi kérdése: Mit mond a kártya számomra a gyerekvállalásról?
 
A Livit jelzőlap:
 

Kirakás: Orsós Rozi kedvenc kirakása

 
A kártya válasza a kérdésre:

 

 

A jósnő elemzése:
Kedves Livi!
Ez a kirakás elsősorban a mostani helyzeted alapos vizsgálatára alkalmas, mert megmutatja, mi az, ami Téged bizonytalanságban tart gondolati és érzelmi szinten egyaránt, és arra is rávilágít, melyek a visszatartó és előremozdító tényezők.
A Péterrel való kapcsolatod jövőjében vagy elsősorban bizonytalan, ezt tevődik át a közös gyermekkel kapcsolatos érzéseidre. Egyrészt hitetlenség van Benned a köteléketeket illetően, másrészt az is riaszt, hogy esetleg egy vetélkedési helyzet részese leszel. Ennek több szintje van: egyrészt a szülés és az anyaság miatti testi változások riasztanak, másrészt az a helyzet is, amilyennek gondolatban a kisbabás otthonlétet látod. Ijesztő és idegen számodra, hogy lemondj a szokásos örömökről, de különösen az, hogy a testedet egy ideig nem csak magad „birtoklod”, hanem egy másik kis lény szolgálatába kell állítanod. De ezek a szempontok viszonylag tudatosak Számodra is. Ami a mélyben, a tudattalan érzelmeid szintjén meghúzódik, azt a bal oldali alsó három lap mutatja. Ez valami olyan szorongás, ami a várandósság alatt, vagy a szülés körüli időszakban sok nőben megjelenik, Nálad azonban erősebb és mélyebb a szokásosnál. Érdemes volna utánakérdezned a családod idősebb tagjainál, hogy milyenek voltak saját születésed körülményei, hogy kislány korodban milyen születéssel, kisbabával kapcsolatos események történtek, és annak is, hogy történt-e valamilyen szerencsétlenség, volt-e valamilyen gyász a környezetedben, amikor kicsi voltál. Azért lehet ez fontos, mert olyan hatást mutatnak a lapok, amiről Te nem tudsz, mégis befolyásolja az érzelmeidet.
Ami a gyermekvállalás irányában hat, az elsősorban Péter személye. A lapok is jelzik, hogy megbízható, a kapcsolatotokat szívesen hivatalossá is tenné, mérget vehetsz rá, hogy a legnagyobb baj és nehézség idején is Melletted marad. Ezt nagy szerencsének érzed, ez az alapja annak az érzésednek is, hogy vágysz gyermekre, szeretnéd, ha megfoganna a közös babátok. Mégsem tudod igazán átadni Magad ennek az érzésnek, mert úgy érzed hamisság volna a részedről. A jobb alsó sorban azt mutatja a kártya, hogy milyen elnyomott vágyak dolgoznak Benned, mik azok a még nem tudatos szempontok, amelyek azt segíthetnék, hogy valódi döntést hozz. Az első, és legfontosabb, hogy a kártya felhívja a figyelmedet Péterrel kapcsolatos érzelmeidre. Az, hogy ő megbízható és szeret Téged, csak az érem egyik oldala. Ahhoz, hogy igazán egymásra találjatok ahelyett, hogy két magányos ember együttélésének lennétek részesei, ahhoz hogy a kapcsolatotok „meggyógyuljon”, a Te érzelmeidre is szükség van. Annak érdekében, hogy Péter megbízható partnerből erotikus, vonzó, kívánatos férfivé váljék a szemedben (és ezáltal ő is valóban annak érezhesse magát), arra van szükség, hogy újra felfedezd az értékeit, azokat az apró momentumokat, amelyeknek köszönhetően beleszerettél, és vele maradtál. De még nagyobb szükség van arra, hogy elkezdd „kényeztetni” őt, és úgy bánj vele, ahogy megilleti a férfit, akit szeretsz. Itt az ideje, hogy aktívan tegyél a köteléketek érdekében, ápold a melegséget, gondozd a kapcsolatotokat, mint egy érzékeny virágot. A pozitív érzelmeid kimutatása, Péter értékeinek és érdemeinek megfogalmazása, az odafigyelés tettekbe fordítása mindkettőtökre visszahatva nemcsak a párkapcsolatodra lesz gyógyító hatással, de azt az érzést is meghozza Számodra, hogy igazán mélyen akard Péter gyermekét a szíved alatt hordani és vele együtt felnevelni.
Szeretettel: Irén
 
Az elemzést Irén készítette 7000 Forintért.
 
Livi visszajelzése:
Kedves Irén!
Nekem nagyon bejött a jóslatod! Egy év sem telt el, és Péterrel már megvolt az esküvőnk, sőt, a legnagyobb szerelemben várjuk a kisfiunkat. Még két hónap, és megszületik. Imádja pocakomat és minden porcikámat (egyáltalán nem híztam el!), és együtt is fogunk szülni! Minden rendben van a babával, sőt, már azt is láttuk az ultrahangon, hogy az orra teljesen olyan, mint az apjáé.
Egy sötét titokra is fényt derítettünk Péterrel együtt: a keresztanyámtól tudtuk meg, hogy két éves koromban édesanyám szülés közben elvesztette az öcsémet és ő is majdnem meghalt. Erről nekem senki sem beszélt, azt sem tudtam, hogy volt egy öcsém, csak sosem értettem miért olyan furcsa anyu, amikor mondom, hogy milyen jó volna egy kistestvér. Biztos nagyon fájt ez neki, ezért volt olyan idegen az arca, amikor ezt szóba hoztam gyerekként.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN és minden jót! Livi
 

UGRÁS A JÓSLAT KÉRÉSHEZ

UGRÁS A KEZDŐLAPRA

UGRÁS A JÓSNŐK OLDALÁRA

UGRÁS A KIVETÉSI MINTÁKHOZ

UGRÁS AZ 56 LAPOS CIGÁNYKÁRTYÁHOZ