Copyright

A kártya válasza és Klára elemzése
egy nehéz anyagi kérdésről
Mélységek titka kivetéssel

 

 

Bemutatkozás:
Nemrégiben elváltam, és bár nem tekintem magam szegénynek, egyelőre még csak keresem azt a forrást, amiből fenn tudom tartani  azt a házat, amit a nagyapám épített, és amiben remélem, unokáim is fognak játszani.

 
Rita választott lapja:
 
Rita kérdése: Milyen kereseti lehetőségeket mutat a kártya?
 
A Ritát jelzőlap:
 

Kirakás: Mérleg kivetés

 
A kártya válasza a kérdésre:

 

A jósnő elemzése:

Kedves Rita!

Ez egy olyan kivetés, amit csak akkor ajánlok, amikor úgy gondolom, a kérdező eléggé erős és ugyanakkor nyitott is ahhoz, hogy rejtett és mély dolgokkal szembesüljön. Nálad ilyesmit éreztem a leírásod alapján, ezért tartottam jó választásnak. Most, a lapokat látva úgy érzem, helyes volt az első benyomásom veled kapcsolatban, hiszen a kártya is jelzi, hogy nemcsak képes vagy befogadni azt, amit a Mélységek titka kivetés eléd tár, hanem van is egy olyan személy, aki társad, segítőd vagy esetleg mestered lesz ezen az úton.
A felső sorban lévő lapok azt jelzik, ami a kérdéseddel a kapcsolatban a felszínen, kifelé mutatkozik, tehát ami felületes, külső szemlélő számára látható. Ne hidd, hogy itt nem érhet meglepetés: a kártya jelezhet olyasmit, ami mások látnak belőled, de amit te egyáltalán nem vagy csak részben látsz magadból. A téged jelölő lap alatti sorban azok a dolgok sorakoznak, amik benned, mélyebben rejtőznek, és amiket csak keveseknek mutatsz meg magadból. Itt az lehet érdekes, hogy néha olyasmit is elrejtünk a többiek elől, amit valójában szeretnénk megmutatni, vagy amit jó volna megmutatnunk, mert gazdagítja és árnyalja a rólunk alkotott képet. A harmadik sor lapjai azokat a tudatalatti dolgokat fedik fel, amik a kérdéseddel kapcsolatban mozgatnak téged, de amelyekről nem tudsz. Vagy mert nem akarsz tudni róluk, vagy mert még soha nem szembesültél velük. Ezek a személyes életedből való dolgok, érzések, élmények, benyomások vagy akár emberek. A legalsó sor a kollektív tudattalan vagy tudatfeletti világába kalauzol (sokféleképpen nevezik ezt, a lényeg, hogy a személyesen túli világ ez). A kártya itt megmutatja azokat a rajtad kívül eső történéséket és erőket, amelyek a kérdésedet illetően befolyással vannak a sorsod alakulására, de amelyeket csak akkor ismerhetsz meg, ha utánuk mégy, komoly kutatómunkát végezve, időt, energiát nem kímélve.
A felületes szemlélő szempontjait jelző lapok vegyesek, de összességükben mégis inkább jók: a biztos és határozott értékrend és az öröm átélése erős lapok és ezeknek fényében már az sem tűnik olyan vészesnek, hogy ezek mellett a veszteség okozta fájdalom jeleit is felfedezik rajtad a külső szemlélők. Azért viszont mégis fontos volna ez utóbbira figyelned, mert ez főleg a kérdéseddel összefüggésben jelentkezik, és ezért rád nézve lehet előnytelen hatása. Gondolkozz, hátha megtalálod, hogyan tudsz a legkisebb változtatással pozitív eredményt elérni.
Azért is érdemes ezt megfontolnod, mert az éned mélyebb rétegeiben szintén van egy negatív erő: a vetélkedés miatti veszteség. Igaz ezt nem mutatod meg kifelé, de dolgozik benned. Szintén rejtve marad viszont a környezeted nagy része előtt a jövőbe vetett hit és az érzelmi nyitás, pedig ezek megmutatása jóval árnyaltabbá tehetné a rólad szóló képet. Talán attól tartasz, hogy irigység volna a következmény? Vagy attól, hogy sebezhetővé válsz, ha megmutatod magad? Természetesen én sem arra gondolok, hogy minden jött-ment idegennek tárd fel a belső világodat, de azért azoknak, akik a jelenlegi helyzetedben szerepet játszanak, mutathatnál többet belső önmagadból!
Talán amiatt működsz most így, amit a harmadik sor kártyái mutatnak? Az jelzik ott a lapok, hogy van egy élete delén járó férfi, akinek a képe valamiért kiszorult a gondolataidból, de a vele kapcsolatos érzések és tapasztalatok ennek ellenére tovább élnek benned, és – különösen most – erősen befolyásolják a tetteidet, érzéseidet. A háttérben látszik, hogy ennek az embernek a személyéhez kapcsolódva erősen jelen volt a szeretet és jó szándék, ugyanakkor legalább ilyen intenzíven az első lépések bizonytalansága is. A kivetés kulcslapja ez a személy, amire a kártya úgy hívja fel a figyelmet, hogy őt helyezte az alsó kilences tömb legközepére.
A negyedik sor lapjai azt mondják, hogy ehhez a kulcsfigurához fűződő érzelmeidet segíthet újrarendezni egy világos hajú férfi, aki képes számodra új viszonyulási szempontokat mutatni, különösen a körülmények megváltozása tekintetében. Általa megláthatod egyrészt azt, hogyan függ össze a szeretet, a jó szándék, és az első lépések bizonytalansága mint egyaránt pozitív értékek, és miként lehet az élete delén járó férfi kiváltotta gondolatokat újrafogalmazni a másokért való cselekvés irányába. Ha ezt – egyedül vagy segítséggel – meg tudod tenni, akkor biztonsággal számíthatsz a dolgok nagyon kedvező kimenetelére, a körülmények pozitív változására. A kivetésed kulcsa tehát: a 8. helyen lévő lap, azaz a VII. Ettől indulva haladj a kereseti lehetőségeid bővítésében.
Adja Isten, hogy sikerrel járj! Áldás kísérjen utadon!

Szeretettel: Klára

 
Az elemzést Klára készítette 5500 Forintért.
 
Rita visszajelzése:
Kedves Klára!
Köszönöm a jóslatot. Úgy érzem, még sokszor el kell olvasnom. Sok dolog stimmel, néhányat
egyelőre még nem értek. Mindenesetre felvettem újra a kapcsolatot azzal az emberrel, akit érzésem szerint a VII. számú lap jelzett, és úgy tűnik a segítségével bekapcsolódom egy olyan projektbe, amely a közalkalmazotti munkám mellett biztosítani fogja a megélhetésemet. A projektről annyit talán elárulhatok, hogy emberek segítéséről van szó.
A kártya meglódított tehát azon az úton, amit kerestem.
Minden jót: Rita