Copyright

A kártya válasza és Kata elemzése
egy szerelmi kérdésről
Jövő titkai kivetéssel

 

 

Bemutatkozás:
Szia Kata! 38-éves nő vagyok, most nincs párkapcsolatom.

 
Lea választott lapja:
 
Lea kérdése: A kérdésem az lenne hogy a közeljövőben várható-e nagy szerelem?
A Leát jelzőlap:
 

Kirakás: Jövő titkai kivetés

 
A kártya válasza a kérdésre:
 
   
A jósnő elemzése:

Kedves Lea!

Nézd csak azt a kulcslapot! Te így várod a nagy szerelmet? Nemhogy látni nem fogod, de semmilyen érzékszerveddel nem fogod észlelni. A nagy szerelem kerüli az ilyen környezetet, mert nem az a dolga, hogy az őszből egyből tavaszt faragjon! Gondolom nőként várod a nagy szerelmet! Megfelelő az öltözeted? És ezalatt ne a külsőségre gondolj csak! Mert bizony úgy öltözködünk, amilyen a lelkiállapotunk. És ez az öltözék nagyon fakó. Próbáld egy kicsit rendezni önmagad, ne a nagy szerelemtől várd el, hogy ő majd kibillent téged ebből az állapotból.
Nézd milyen lehetőségeid vannak! Ha nem is azon nyomban csapódik hozzád amire vágysz, de nagyon kellemes az az út, amelyen eljutsz odáig. De ahhoz ki kellene egyenesedni.
Amit eddig oly kietlennek láttál, csak egyetlen élőt gondoltál bele, a szerelmet, addig vannak rejtett kincsek is. A feladatod az lenne, hogy ezeket megtaláld, s minden egyes kincsnek, meglepetésnek tanulj meg örülni, mert így éred el azt a belső nyugalmadat, ami révén találsz egy lélekben hozzád hasonló társat. Nem kell sokat várnod erre, csak kicsit nyitni a világ "apróságai" irányába. Nem kell mindig mindent megváltani, elég csak élvezni azt, ami van. Az is okozhat kielégülést.
Az első oszlop mutat körülötted egy férfit, aki mindig tárt karokkal vár rád, tenyerén hordoz. Ha fogadod közeledését, kis nyugalmat találsz, jót fog tenni neked, hogy nem csapongsz az érzelmekben. Ez a társ nem első látásra szerelem, de megnyugvás lesz számodra, ha melletted van.
A második oszlop jelzi, hogy meg kellene változtasd a látókörödet. Gyakorlatilag nem látsz magadon túl. Bezárkóztál egy burokba. Nézd a XXXV lapot, milyen szintet lehet elérni a kitágult világban, amelyben eddig számodra elérhetetlen férfiakat is meg tudsz hódítani.
A harmadik út, hogy valami teljesen új dolgot ragadsz magadhoz, ami hétköznapjaid részévé válik, legyen az valamilyen sport, vagy új társaság, bármi. Nagyot fog lendíteni közérzeteden, és ekkor is megjelenik egy segítő társ.
Milyen szép és bátorító lapok. Itt három különböző útnak kellene lenni, de a kártya neked egyetlen egyet adott, mégha más-más személyek is jelennek meg ezeken az utakon. Azon nyomban összerázni az életedet, talpraállni! Megtalálni a helyed a mindennapokban, s megtalálni a mindennapok helyét az életedben!
Ha megfogadod a kártya tanácsát, olyan hétköznapjaid lesznek, amiről most még fogalmad sincs.
Érdemes kipróbálni!
Adja Isten! Te del o Del!

Szeretettel: Kata

 
Az elemzést Kata készítette 5500 Forintért.
 

Lea visszajelzése:
Kedves Kata!
Első olvasásra nagyon megrázott a leveled, aztán aludtam rá egyet és én ráztam meg magam. Igazad van! Elindulok, megkeresem a helyem, ahogy javasoltad.
..
Köszönöm a nyílt őszinteségedet, és hogy ráébresztettél a saját szerepemre!
Lea