Copyright

A kártya válasza és Barna Rozi elemzése
egy babára vágyó asszonynak
Idő kérdése kirakással

 

 

Bemutatkozás:
Szilvi vagyok, 3 éve házasságban. Mindketten vágyunk egy kisbabára, de eddig nem sikerült. Én már orvoshoz mennék, a férjem szerint viszont ráérünk, hagyjuk a természetre.

 
Szilvi választott lapja:
 
Szilvi kérdése: Tegyünk valamit az ügy érdekében vagy tényleg bízzuk a természetre?
 
A Szilvit jelző lap:
 

Kirakás: Idő kérdése kirakás

 
A kártya válasza a kérdésre:

 

.......

 

A jósnő elemzése:

Kedves Szilvi!
Úgy érzem, nagyon  jól tetted, hogy megkerestél ebben az ügyben, hiszen a vágyad a gyermek után mindennél erősebb, és félő, hogy ha nem figyelsz, sokkal többet veszíthetsz, mint gondolnád.
Láthatod, ez a kivetés konkrétan felel a kérdésedre, mégis sok minden mást is elárul.
A bal oldali 3 lap azt mutatja, mi történik, ha ráveszed a férjed, hogy vágjatok bele egy direkt-gyerek-projekt-be, tehát ahol nem a vágyak miatt bújtok össze egy forró ölelésre, hanem azért, mert peteérés van és ezt még esetleg gyógyszerekkel, orvosi praktikákkal is megspékelitek.
Igazán egyértelműen azt mondja a kártya, nem jársz így jól. A férjed csalódott lesz amiatt, hogy az ő akarata ellen teszitek azt, amit, és belemegy olyan dolgokba, ami máskülönben meg se fordulna a fejében: elfogadja a kínálkozó lehetőséget, a megjelent vetélytársadat. Ebben az esetben erőteljes változás áll be az eddig jól működő kapcsolatotokban, feláll egy szerelmi háromszög, féltékenységi jelenetekkel, csalódással, a másik utáni leskelődéssel, bizalmatlansággal.
Mindez azért, mert csalódott benned a férjed, hogy nem értetted meg az ő vágyait, érveit, és az ő szándéka ellenére vágtatok bele a „babagyártásba”.
A jobb oldali lapok azt mutatják, hogy hogyan alakul a kérdésedre a válasz,  ha megérted őt és kicsit háttérbe szorítod az – egyébként érthető – nagyon erős gyerek iránti vágyadat, ha hagyod, hogy minden a maga természetes útján haladjon. Ebben az esetben kicsit megtorpansz, elkezdesz mással foglalkozni, (át)értékelni a  múltat és a jelent, talán kicsit egyedül is érzed majd magad, olyan minden mindegy alapon. De a férjed gondolatai folyamatosan körülötted járnak, figyel rád, próbál megoldást találni, keresi az egészséges egyensúlyt. A 6. helyen álló Levél lap két dolgot jelenthet. Mindenképpen valamilyen hírt, amely megváltoztatja az életeteket. Ez
jelentheti a férjed  szándékának megváltozását, miszerint mégis önként belevág  veled a kivizsgálások procedúrájába. De jelenthet akár egy pozitív tesztet is.
Láthatod, mindenképpen azt tanácsolja a kártya, hogy a férjedet helyezd most előtérbe, az ő kívánsága szerint formáld a döntéseid. És akkor minden rendben lesz.
Tiszta szívvel kívánom, hogy hamarosan egy kisbabával gyarapodjon a  családotok úgy, hogy egyikőtök se érezze: akaratán kívül sodródott az eseményekkel.
Szeretettel:
Rozi

 
Az elemzést Rozi készítette 4000 Forintért.
 

Szilvi visszajelzése:
Kedves Rozi!
Nagyon köszönöm a tanácsaid. Mióta elküldtem a jóslatkérésem, eltelt pár hónap, és én próbáltam mindent megfogadni, amit írtál. Nehéz volt, sőt először kicsit dühös is voltam, hogy miért nem az én álláspontomat erősíted, hiszen te is nő vagy gyerekekkel. Aztán elgondolkodtam az olvasottakon, és rájöttem, igazad van. Az erőszakosságommal csak megmérgezem a kapcsolatunkat. Elmondtam a férjemnek, hogy meggondoltam magam, hiszen nem vagyunk még olyan öregek, hogy kapkodnunk kellene. El sem hiszed, milyen megkönnyebbülten reagált rá, onnantól kezdve megszűnt a görcsösség, bár hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam izgatott minden ciklus végén. Sajnos a gyermekáldás eddig elkerült minket, de tegnap azt mondta a férjem, hogy úgy gondolja, mindkettőnket megnyugtatna, ha tudjuk, hogy egészségesek vagyunk, és eddig egyszerűen csak pechesek voltunk, ezért jelentkezzünk be a szükséges vizsgálatokra.
Nagyon köszönöm még egyszer, és most már látom, hogy fontos kérdésekben számíthatok a Cigánykártyára.
Szilvi

 

UGRÁS A JÓSLAT KÉRÉSHEZ

UGRÁS A KEZDŐLAPRA

UGRÁS A JÓSNŐK OLDALÁRA

UGRÁS A KIVETÉSI MINTÁKHOZ

UGRÁS AZ 56 LAPOS CIGÁNYKÁRTYÁHOZ