Copyright

A kártya válasza és Barna Rozi elemzése
egy kétgyerekes anyukának
Életmód kirakással

 

 

Bemutatkozás:
Réka vagyok, egy 12 éves fiú és egy 7 hónapos kislány anyukája. A férjem az utóbbi időben megváltozott, szerinte pedig én, azt mondja, nem foglalkozom vele. Pedig de, csak itt van a pici és a fiam is kiskamasz, néha elviselhetetlen tud lenni.

 
Réka választott lapja:
 
Réka kérdése: Mit tegyek, hogy minden újra a régi legyen?
 
A Rékát jelző lap:
 

Kirakás: Életmód kirakás

 
A kártya válasza a kérdésre:

 

..........

 

A jósnő elemzése:

Kedves Réka!
Már a kérdésedből is látszik, hogy számodra valóban fontos a családod, időben eszméltél és vetted észre, hogy itt tenni kell valamit, és mindezt magadra is vállalod.
Egy gyermek születésekor mindig megváltozik a férj és feleség addigi viszonya. A változások milyensége széles skálán mozoghat, de ezt már megtapasztalhattátok a fiatok születése után is.
A lapok egészen egyértelműen válaszolnak és segítenek neked, megszívlelendő tanácsokat közvetítenek.
Látszik, hogy a férjed úgy érzi, túl sokat foglalkozol a gyermekeiddel, gondozod a kisbabát, terelgeted a fiad, minden érzelmed nekik szenteled, a férjedtől pedig -mint egy tolvaj- mindent ellopsz: szerelmet, törődést, odabújást. Ezeket a gyermekeid mind megkapják tőled, de a férjedre már nem marad energiád. Bár te úgy érzed, igen, hiszen róla is gondoskodsz, kap tiszta ruhát, vacsorát, gondos felesége vagy. Csakhogy ő többre vágyna: a csábító asszonyt is szeretné látni, aki ha este elalszanak a gyerekek, néha hozzá bújik. Ez nagyon sokat javítana a helyzeteteken, gyors és látványos lenne a változás. Persze tudom, hogy fáradt vagy, de a férjed sem az állandó bujaságot várja, nem órákon át tartó szex-csatát (ám nem is tüntetőleg fáradtan ágyba bújást), csak néha, egy-egy váratlan pillanatban egy kezdeményezést részedről, lopott csókot, simogatást a fiatok háta mögött, egy kis izgalmat..
Mindenképpen érdemes az eddigi boldogságotok megteremtésén, létrehozásán elgondolkodnod: hogyan, mitől alakult ki a szoros kötődésetek, és ezekre még inkább hangsúlyt helyezni.
A 4-5-6. helyen álló lapok is mind arra hívják fel a  figyelmed, hogy te vagy az, aki igazán sokat tehet – majdhogynem mindent – ezért a házasságért. Nincs itt visszafordíthatatlan probléma, nincs a kivetésedben hazugság, bánat, sőt utalás sem egy harmadik személyre. A lapok úgy válaszolnak, mint egy pszichológus.
Azt tanácsolják, hidd el, hogy a férjednek fontosak vagytok, és azért érzi azt, hogy nem foglalkozol vele, mert ő vágyik a szeretetedre, és mivel most kevesebbet érez belőle (mert a  figyelmed a gyermekeidre irányul elsősorban), úgy hiszi: ez a kevés semmi. Biztosan van a közelben egy nagymama, egy barát, vagy egy bébiszitter, akire nyugodt szívvel rábízhatod néhány órára a picit. Hogy kettesben elmehessetek a férjeddel valahová. Moziba, vacsorázni, sétálni a tavaszi éjszakában, megállni egy- egy sötét kapualjban csókolózni, mint régen, vagy mulatni egy nagyot, hogy ketten megélt, közös élményeitek legyenek ebből a korszakból is.
Ha megnézed a jobb és baloldali lapokat, érdekes dolgot látsz: a bal oldalon csupa női, a jobb oldalon (egy kivételével) csupa férfi figura látszik. Ebből is az látszik, hogy a férjed az, akinek az oldaláról kell megközelíteni a problémákat, érzéseket, és te pedig, aki mindezt képes megoldani, és akinek a kezében a megoldás kulcsa és lehetősége van. 
A férjed csodálatos anyának tart, és ha emellett azt is érzi, nem csak a gyerekeket éri át az ölelő karod, hanem ő is odafér, minden rendbe jön, és mindkettőtöknek elmúlnak a furcsa, megbántott érzései.
Rajta hát, nem olyan feladatok ezek, amelyek nehezedre esnek, ugye? :-)
Szeretettel: Rozi

 
Az elemzést Barna Rozi készítette 5500 Forintért.
 

Réka visszajelzése:
Kedves Barna Rozi!
Egy lélekben kissé visszafiatalodott Réka ír neked, megköszönve a jóslatod. El sem hiszed, milyen rövid idő elég volt ahhoz, hogy minden a régi legyen!
Amint megkaptam az értelmezésed, megpróbáltam aszerint viselkedni. Tényleg nem volt nehéz, hiszen valahol én is tudtam, hogy nekem kellene tennem az ügy sikeréért, de túl fáradt és kicsit sértett is voltam. De így, hogy láttam leírva, megfogalmazva, erőt vettem magamon.
Nem fogok részletekbe belemenni :-), de a szexuális életünk megújult. Eljárok tornázni, amitől az alakom is alakul, vidámabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Ha pedig rossz napom van, a férjem nem sértődötten reagálja le, hanem segít.
Köszönettel: Réka

 

UGRÁS A JÓSLAT KÉRÉSHEZ

UGRÁS A KEZDŐLAPRA

UGRÁS A JÓSNŐK OLDALÁRA

UGRÁS A KIVETÉSI MINTÁKHOZ

UGRÁS AZ 56 LAPOS CIGÁNYKÁRTYÁHOZ