Szeretném csak úgy kipróbálni

 

Ha valamiért elkezdett érdekelni a cigánykártya, ha csak úgy megkérdeznél valamit, ami a sorsod szempontjából másodrangú, akkor jobban teszed, ha megkeresed valamelyik jósnőnket a reklám oldalán. Jelenleg Kata, Gabi, Gina és Hajnalka érhető el ezen az úton. Tőlük egyszerű kérdésre egyszerű választ kapsz, kivetést és értelmezést is ingyen.

Itt, a www.cigánykártya.hu oldalon azok érnek célba, akik fontos sorskérdésben fordulnak tapasztalt szakemberhez és díjazzák az elmélyült munkát. Ha itt kérsz kártyavetést, az azért ingyenes, mert a sorselemző akkor tud árajánlatot tenni, ha látja, mennyire bonyolult az értelmezés. Az esküvőszervező is ingyen fogad, mert akkor tud árajánlatot tenni egy életreszóló esemény ügyében, ha alaposan felmérte igényeidet. A kivetés tehát ingyenes, sőt, meg is adunk számodra minden segítséget az önálló értelmezéshez, de életreszóló fontos kérdésekben az alapos elemzést jobb profikra bíznod, hisz olyankor sorsod a tét.

Nyugodtan keresd tehát Katát, ha szeretnéd kipróbálni a jóslást. Azért van jelen a "cigány jósnő" mesterség alatt www.noiportal.hu szakértői között, mert szükségesnek tartjuk szélesebb körben is megmutatni a cigánykártya lehetőségeit. Kata Regina utódjaként, Regina válaszása alapján került a Női Portálra, mert úgy ítélte meg, Kata tudja legjobban továbbvinni az általa képviselt szemléletet.

Gina népszerűségét mutatja a Femina szakértői rovatában hozzá tóduló kérdések száma. Szintén Háromlapos kivetésekkel és rövid, lényegretörő válaszokkal dolgozik, hogy ezáltal segítse a cigánykártya megismertetését és csapatunk szemléletének terjesztését.

Gabi a Párkapcsolatok.hu oldalon válaszol Háromlapos kivetésekkel szerelmi, házassági és egyéb érzelmi kérdésekre, de ha úgy találja, részletesebb kártyavetésre, a téma alaposabb átgondolására volna szükség, azt is jelzi a hozzá fordulóknak.

A csapatunk tagjait a CsaládiNet portál szakértői között is megtalálod. A CsaládiNeten szintén számodra ingyenes konstrukcióban vállalunk jóslást, emellett azonban cikkeket is találsz "Sorselemzés cigánykártyával" sorozatunk keretében.

Itt, a www.cigánykártya.hu oldalon, a Jósoltatni szeretnék menüpont alatt, akkor küldj kérdést, ha fontos sorseseményről van kérdésed, és ha valóban értékeled a gondos kártyavetést és a sok szempontú, alapos elemzést.

 

 

Vissza a kezdőlapra