Copyright

Gabi

Gabi: Álom a valóságban, valóság az álomban...


A Végső Válasz kivetés:

           
1: A múlt
2: A múlt
3: A múlt

 

 

 

 

 

4: A jelen
5: A jelen


A kérdező
lapja
 
A kérdés
lapja
6: Okok,
megoldások
7: Okok,
megoldások
           
8: A jövő
9: A jövő
10: A jövő
     
     
 
11: A Végső
Válasz
 


A felső sor mutatja a kérdezőt és a férjét, a múltjukat, amire visszavezethetők a jelen történései. A lapok jelzik, hogy fiatal korukban szerelmi házasságot kötöttek, és domináló volt a kapcsolatukban az erotika. Ez elsősorban a férfi részéről mutatkozott meg.

A bal oldali lapok azt mutatják, hogy a kérdező elsősorban önmaga fájdalmával, betegségével van elfoglalva, valósággal sajnáltatja magát.

A jobb oldalon mutatkozik az álom magyarázata. A pár egyik tagja távol van már, egy különleges, idegen helyen, de ennek ellenére a vágyódás még mindig kiérződik belőle. A kapcsolat fizikailag már nem működik, mégis lelkiekben és az érzelmeket illetően érezhető benne az őszintétlenség és az ártó szándék. Nyílván ezért feküdt a férj a kérdező mellett álmában, és az asszony ezért kiabált.

A jövő lapok sem túl biztatóak, mert az érzelmi hatások és a múlt bűnei miatt az elhunyt elég kitartóan fog jelentkezni feleségénél, és az idős hölgy bizony sokszor fogja úgy érezni, hogy a férje még a túlvilágról is „megátkozza”.

A legfontosabb amit tehet, hogy lezárja múltat és végleg elbúcsúzik a férfitól. Elfeledi az életükben elszenvedett sérelmeket, és elengedi őt. Addig, amíg gyűlölet és harag tölti ki a szívét, a múlt mint egy árnyék ott lesz vele. Ezért tovább kell lépnie, meg kell találnia a lelki békéjét kihasználva azt az időt, amíg nem követi a férjét.

A Végső Válasz, a 11. lap. Ez a kártya arra utal, van egy olyan harmadik személy is a történetben, aki rálátott a kapcsolatra, kritikusan szemlélte, véleményt formált róla. Ő lehet most az, aki képes megadni a megoldást ebben a félelemkeltő helyzetben.


Az álmoknak fontos üzenetük van, figyeljünk rá!