Csapatunk, hitvallásunk

 

Európa különböző pontjain lakunk, mindegyikünknek más a státusza, családi élete, az anyagi helyzete. (Reginának jól megy, de ő elszivarozza.)

Közös bennünk: mindannyian ugyanabban hiszünk. Ez a Nagy Cigánykártya hagyománya, amely a sorsvetés, a jövőről való gondolkodás, a tudatos élet lehetőségét adja meg.

Aki elég bátor ahhoz, hogy jövőjéről alkosson képet, annak arra is lehetőséget adunk, hogy a legnehezebb helyzetben is megkérdezhesse magától: "mit tehetek én, hogy jobb legyen a helyzet?", "hogy hozhatok ki legtöbbet magamból?", "hogy jöhetek ki jól a nehézségekből?".

Aki pedig ezt megkérdezi, az biztosan nem hagyja, hogy sodorja őt az ár.

A sorsvetés arra jó, hogy kezükbe vegyük az irányítást, és mi ezt a lehetőséget szeretnénk minél több ember számára megadni - mert módunkban áll, és mert mi is megkaptuk egyszer.

Ezért különösen fotnos számunkra, hogy vigyázzunk a szakma becsületére. Kérünk, te is jelezd, ha megtudod, valakit felelőtlenül sarcolnak és más jogcímen is kérnek tőle pénzt, mint rá fordított, a vele töltött idő.

Szívesen látunk minden érdeklődőt, örömmel válaszolunk meg minden kérdést - akár írásban, akár szóban is!

 

Mirabella, Kata, Rozi, Gabi, Gina, Irén, Klári...


...és persze Józsi! (Nekem csak annyi a dolgom, hogy reklámot szervezzek az oldalra, hogy tele legyen a reklámkassza, és ki tudjuk fizetni azt a munkát, amit az ingyenes kivetés jelent a lányok számára. Továbbá hirdetnem kell saját magunkat, informatikusok után lófrálok, és ellenorzöm a befizetéseket. Én mondok nemet a potyázóknak. Engem utál mindenki.)

Dobozi József

 

Tízből öt
 

Ugrás a kezdőlapra